Verhuur

KICK BIKE

4

12,5€ per dag

Kickbiken, of gewoon Steppen!
Een mooi parcours afleggen met de step of, in modern “Nederlands”, – de kickbike – is heel gezellig en voor iedereen toegankelijk. De groep bepaalt zelf op welk niveau er gestept wordt. Van recreatief tot zeer intensief.

 

ATB

3

15€ per dag

Mountainbiken ofwel ATB’en kan iedereen leren! Een schitterende activiteit waarbij je op plaatsen komt die je normaliter nooit ziet! Van ons krijg je praktische instructie over het gebruik, we vertellen je hoe en wanneer je welke versnelling het beste kan gebruiken. Verder vertellen we iets over het sturen en remmen. En voor uw eigen veiligheid krijgt u van ons een helm.

 

 

SUP

6

5€ per uur

SUP is de afkorting voor Stand Up Paddling. Het is begonnen bij de golfsurfers op dagen zonder golfen. Het is de snelst groeiende watersport op dit moment.Het is rustgevend, terwijl je toch je hele lijf gebruikt: een complete workout heerlijk in de buitenlucht.

 

KAJAK/KANO

1

5€ / 10€ per uur

Sit on Top kayaks of Canadese kano’s. Zoek je een ontspannen en toch ook sportieve activiteit? Dan is kanoën een uitstekende keuze. Na een basisinstructie kies je het ruime sop en verken je zelfstandig het mooie Rutbeek. Je kunt op diverse strandjes aanleggen om even te zwemmen, te zonnebaden of te picknicken.

 

Heeft u vragen of wilt u alvast reserveren?

Twijfel niet om contact op te nemen.

Om zo goed mogelijk tot een invulling van een dagprogramma of evenement voor u te komen, kunt u het beste direct met ons contact opnemen.

Let op! Helaas beschikken wij niet over de mogelijkheid om te pinnen, u wordt daarom verzocht contant te betalen.

Buitenhoff & Klimbos Rutbeek
Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede
Nederland

Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 en18.00
+31 (0)6 53 51 35 70
info@buitenhoff.nl

KVK: 08 11 55 27 | Rek.nr NL42ABNA 0400998289

*
*
*
*
Uw bericht is verzondent! Bedankt! U hoort snel van ons.
Bericht niet verzonden Zie hierboven wat er fout is gegaan.

facebook-logo